O FreeWork je zájem. V Envelopě proto stoupá vzhůru.

24. 9. 2024

Oblíbený koncept nájemních prostor, známý jako FreeWork, najdou zájemci nejen ve druhém, ale už brzy také v pátém patře komplexu Envelopa Office Center.

 

Architekti momentálně dolaďují design vnitřních prostor, do nichž se začátkem příštího roku nastěhují noví nájemci. Ke druhému poschodí tak přibude zhruba 340 metrů čtverečních plochy v patře pátém.

Co v novém FreeWorku jeho obyvatelé najdou? V první řadě samozřejmě připravené kanceláře o variabilní velikosti od nejmenších pro dvě osoby výše. Celkem přibude třináct kanceláří s dokonalým soukromím, což je mimochodem jedna z velkých výhod naší nabídky oproti běžným sdíleným coworkingovým konceptům.

Ke každé kanceláři patří i možnost užívat sdílené prostory. Mezi nimi hraje prim elegantní kuchyňka s příjemným posezením, ideální i pro setkání s klienty. Následuje relax zóna, vhodná jak pro nájemce, tak pro uspořádání různých meetingů. V pátém patře najdeme také klasickou zasedací místnost.

Dokončené kanceláře jsou plně servisovány, včetně základního kancelářského vybavení. Nájemci se tak nemusí starat o údržbu, součástí nájemného jsou veškeré služby od úklidu a recepce přes ostrahu až po náklady za energie. Nájemci mohou využít také připravenou tiskárnu a kávovar. K dispozici je i sdílený elektromobil.

Zájem o tento typ kancelářských prostor viditelně roste; v první části našeho FreeWorku, která je ve druhém poschodí Envelopa Office Center, máme obsazeno velkou většinu kapacity. Nové prostory v pátém patře nabídnou prostorově menší kanceláře, které se již připravují.

Mohlo by Vás také zajímat

    Chcete si pronajmout kanceláře v Envelopa Office Center?

    Přijďte se k nám podívat na vlastní oči. Rádi Vás provedeme. Zanechte nám na Vás kontakt a my se Vám ozveme.